Purolan Galaksit


Tuomex Oy toteuttaa Porvoossa Purolan alueelle ryhmäpuutarhan "Purolan Galaksit". Nimi tulee kortteleista, joita on 7 kpl ja jotka on nimetty galaksien mukaan.

Havainnekuva

Havainnekuva

Ryhmäpuutarha sijoittuu Gammelbackan puistometsän ja Niittypolun väliselle peltoalueelle. Alue sijaitsee linnuntietä noin 2 km päässä Porvoon keskustasta lounaaseen Purolan asuinalueen eteläpuolella, parinsadan metrin päässä meren rannasta. Alue on loivasti itään laskeutuvaa rinnettä.

Alueelle tulee 43 kpl mökkejä kerrosalaltaan 45 k-m2 ja puutarhatontin koko 300-340 m2. Kuhunkin mökkiin kuuluu lisäksi erillinen viljelypalsta 80 m2. Tontit on jaettu 4-7 tontin kortteleihin, joista kullakin on korttelin asukkaille yhteinen sisäpiha ja viheralue. Alueen keskivaiheille sijoittuvat yhteiset toiminta-alueet tarjoavat monipuolisia palveluita alueen käyttäjille. Yhteiskäyttöön tulevia rakennuksia on suunnitteilla paviljonki ja kerhorakennus.

Mökit tulevat olemaan ympärivuotisesti käytettäviä ja niihin tulee sähkö-, vesi- ja viemäriliitännät.

Ryhmäpuutarha sijoittuu Porvoon kaupungin vuokratontille ja aluetta hallinnoimaan perustetaan Asunto Oy jonka osakkeita vastaan mökit luovutetaan.

 

Esittelyvideo